Maksuton toimitus yli 50€ tilauksille!

Menu Sulje
Sulje

K18Hair ammattilaisille

hiusalan pitkäaikaisimpaan ongelmaan löytyi vihdoin ratkaisu

Kun K18Hairin perustajat Suveen Sahib ja Britta Cox aikoinaan tutustuivat hiustenhoitoalaan, he kokivat ahaa-elämyksen: olemassa olevat hiustenhoitotuotteet perustuivat vanhaan tietoon ja vanhentuneeseen käsitykseen hiuksen rakenteesta, eivätkä ne pystyneet vastaamaan kovinkaan hyvin todellisiin hiuksen rakennevaurioita koskeviin haasteisiin.


Alkoi bioaktiivisia peptidejä koskeva 10 vuoden tutkimustyö, jonka perimmäisenä tavoitteena oli löytää keino parempaan hiustenhoitoon. Tutkimustyö kattoi koko hiuksen keratiiniproteiinien kartoituksen, joka tehtiin yhteistyössä biotekniikan tutkijan, professori Artur Cavaco Paulon sekä hänen tutkimusryhmänsä kanssa. Tutkimustyöstä syntyneet havainnot toimivat alkusysäyksenä patentoidulle K18Peptide™-peptidille.

Havaittiin, että hiuksen sisäistä rakennetta pitäisi pystyä vahvistamaan merkittävästi, jotta hiukset kestäisivät ja palautuisivat jokapäiväisestä rasituksesta ja kemiallisista käsittelyistä.


Tutkimusprosessin tuloksena löydettiin ja patentoitiin bioaktiivinen K18Peptide™-peptidi, joka johtaa tietä seuraavan sukupolven hiustenhoidolle. Hiusalan pitkäaikaisimpaan ongelmaan löytyi vihdoin ratkaisu!

K18Hair on ainoa tuote, jonka on kliinisesti todistettu korjaavan hiusten vaurioita.
Suveen Sahib & Britta Cox
K18Hairin perustajat

K18Hair -tuotteet kampaamopalveluihin

Hiusten hyvinvointi alkaa puhtaasta pohjasta – metallienpoisto & shampoot & hoitoaine

K18 PRO
Chelating Hair Complex
300 ml

Täysin ennennäkemätön metallien ja mineraalien poisto vain 4 minuutissa! Poistaa 7 eri metallia ja mineraalikertymät nopeasti sekä vaivattomasti. Tuloksena puhtaampi hiusväri, vähemmän hiusten katkeilua vaalennus- ja värikäsittelyn aikana sekä ennaltasuunnitellun mukaiset ja tasaiset värjäystulokset.

K18 PEPTIDE PREP
Detox -shampoo
930 ml

Tehokkaasti syväpuhdistava shampoo, joka poistaa jo ensimmäisessä pesussa 76% kuparista, 99% tuotekertymistä ja 95% talista. Säilyttää hiusten ja hiuspohjan luonnollisen lipidi- sekä kosteustasapainon ja jättää hiukset hoidetun tuntuisiksi.

K18 DAMAGE SHIELD
pH protective -shampoo
930 ml

Hiusten ja hiuspohjan pH-tasapainoa ylläpitävä shampoo. Tasapainottaa hiuspohjan luonnollisen mikrobiomin, helpottaa ärsyyntyneen hiuspohjan oireita ja tekee hiuksista kauniin kiiltävät sekä ilmavat. MICROBIOME FRIENDLY -sertifioitu.

K18 DAMAGE SHIELD
pH protective conditioner
-hoitoaine 930 ml

pH-optimoitu, poishuuhdeltava hoitoaine, joka ylläpitää hiusten hyvinvointia. Kosteuttaa ja suojaa hiuksia jopa 3 päivän ajan UV-säteiltä, mekaanisen muotoilun aiheuttamilta vaurioilta ja ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Hiuksista tulee silkkiset, ilmavat, kiiltävät ja helposti käsiteltävät.

K18Hair molekyylikorjaushoidon tuotteet

Step 1

K18 PRO Molecular Repair Mist 300 ml

Kampaamossa suoritettavan molekyylikorjaushoidon ensimmäinen vaihe. Korjaa hiuksiin aiemmin tulleita vaurioita ja antaa suojan käsittelyn aikana tulevia uusia vaurioita vastaan vain 4 minuutissa!

Step 2

K18 PRO Molecular Repair Mask 150 ml

K18Hair mask on hiuksiin jätettävä tehohoito, joka korjaa hiusten vauriot vain 4 minuutissa! Kampaamossa suoritettavan molekyylikorjaushoidon toinen vaihe. Maskia on tärkeää käyttää jokaisen kemiallisen käsittelyn jälkeen, sillä se korjaa hiuksiin käsittelyn aikana syntyneet rakennevauriot.

Step 3

K18 Molecular Repair Hair Oil 30 ml

Luo välitöntä ja pitkäkestoista sileyttä, kiiltoa ja pehmeyttä hiuksiin korjaamalla hiuksen vaurioita, palauttaen niiden hydrofobisen suojan. Antaa tehokkaan lämpösuojan 232°C saakka ja estää lämpömuotoilusta aiheutuvia vaurioita. Sopii kaikille hiuslaaduille ja jättää hiukset ilmaviksi.

Katso lisätietoja ammattilaisten K18Hair -tuotteista
PROverkkokaupassa www.frameda.fi

K18Hair jälleenmyyntituotteet

puhdista, tasapainota, korjaa, suojaa & silota

PEPTIDE PREP™ detox -shampoo 250 ml

Syväpuhdistava shampoo kaikille hiustyypeille

DAMAGE SHIELD
pH protective -shampoo 250 ml

pH-tasapainottava shampoo kaikille hiustyypeille

DAMAGE SHIELD pH protective conditioner -hoitoaine 250 ml

pH-tasapainottava shampoo kaikille hiustyypeille

Lisätietoja K18Hair -jälleenmyyntituotteista ja tilauksen voit tehdä
PROverkkokaupassa www.frameda.fi

vallankumouksellista hiustenhoitoa

K18Hair-tuotteiden teknologia perustuu biomimetiikkaan, ei perinteiseen kosmetiikan kemiaan. Biomimetiikka on tiede, jossa jäljitellään ja hyödynnetään luonnosta löytyviä aineita ja keksintöjä. K18PeptideTM on bioaktiivinen peptidi, joka jäljittelee täydellisesti hiuksen keratiinin muodostavaa aminohapporakennetta. Tuotteiden patentoitu K18PeptideTM pystyy integroitumaan osaksi hiuksessa jo olevaa rakennusainetta, uudelleenrakentamalla keratiinirakenteessa olevia rakennevaurioita. Se ei peseydy pois, vaan on samalla tavalla pysyvä osa hiusta, kuin hiuksen luonnollinenkin keratiini.

K18Hair korjaa hiusten rakennevauriot vain 4 minuutissa.

Hiuksiin vaurioita aiheuttavat:

vaalennukset ja värjäykset

kemialliset käsittelyt

lämpökäsittelyt

mekaaniset käsittelyt

hiustenpesu

ympäristö & ilmansaasteet

K18Hair palvelukonsepti

K18Hair palvelukonsepti sopii, ja sitä suositellaan käytettäväksi kaikkien kampaamossa tehtävien palveluiden yhteydessä. Kokonaisvaltaisen K18Hair hoidon ansiosta hiukset voidaan palauttaa terveimpään mahdolliseen kuntoon, sekä estää kemiallisen käsittelyn aikana mahdollisesti tapahtuvat vahingot. K18Hair -hoitopalvelut ovat yksinkertaisia sekä nopeita toteuttaa kampaamossa, ja ne ovat helposti otettavissa luontevaksi osaksi kampaamon palveluvalikoimaa. K18Hair-tuotteiden käyttö ei aiheuta muutoksia palveluprosessiin, kuten hapete- ja värivalintoihin tai vaikutusaikoihin.

K18Hair chelating metallienpoisto + molekyylikorjaus

Yhdistämällä kampaamopalveluihin K18Hair PRO -hoidot, mahdollistetaan kemiallisten käsittelyiden optimaalinen onnistuminen sekä taataan hiusten paras mahdollinen kunto.

K18Hair chelating -metallienpoistopalvelu puhdistaa hiukset niitä vaurioittavista metalli- ja mineraalikertymistä. Markkinoiden tehokkain yhdistelmä kelatoivia ainesosia poistaa 7 eri metallia ja mineraalia vain 4 minuutissa. K18Hair molekyylikorjaushoito rakentaa ennalleen koko hiuksen rakenteen. Hoito palauttaa hiusten kunnon sellaiseksi kuin se oli ennen vaurioiden syntymistä. Lopputuloksena vahvat ja elinvoimaiset hiukset.

Tee hoitokokonaisuus jokaisen kampaamopalvelun yhteydessä. Kemiallisten käsittelyiden yhteydessä se varmistaa tasaisen värjäys- ja vaalennuslopputuloksen sekä vähentää riskiä odottamattomiin kemiallisiin reaktioihin ja hiusten vaurioitumiseen käsittelyn aikana.

Suosittelemme K18Hair metallienpoistoa sekä molekyylikorjausta hoitokokonaisuutena, mutta voit toteuttaa molemmat palvelut myös erillisinä kampaamossasi.

K18Hair metallienpoisto- ja molekyylikorjaushoito kemiallisen käsittelyn yhteydessä

K18_SERVICE_WHEEL_022024

Ainutlaatuinen,
patentoitu
K18Peptide™

Tutkittuamme vuosikymmenen aikana kaikki hiuksen keratiinirakenteen muodostavat aminohapposekvenssit, löysimme mullistavan bioaktiivisen K18Peptide-peptidin, jolla on kyky palauttaa vahingoittunut hius sen alkuperäiseen kuntoon.


K18Hair perustuu biomimetiikkaan, ei perinteiseen kosmetiikan kemiaan. Biomimetiikka on tiede, jossa jäljitellään ja hyödynnetään luonnosta löytyviä aineita ja keksintöjä. K18Peptide on bioaktiivinen peptidi, joka jäljittelee täydellisesti hiuksen keratiinin muodostavaa aminohapporakennetta.


K18Peptide pystyy integroitumaan osaksi hiuksessa jo olevaa rakennusainetta, uudelleenrakentamalla keratiinirakenteessa olevia rakennevaurioita. Se ei peseydy pois vaan on samalla tavalla pysyvä osa hiusta, kuin hiuksen luonnollinenkin keratiini. Mitä vaurioituneemmat hiukset, sitä huomattavampi lopputulos. Ja mikä parasta, tämä on mahdollista ilman pitkiä vaikutusaikoja ja käsittelyvaiheita, vain 4 minuutissa.

patentit

K18-peptiditeknologian hiuksille on kehittänyt Minhon yliopiston biologisen tekniikan laitoksen professori Artur Cavaco-Paulo ja Solfarcos Technologiesin johtama tutkijaryhmä.

WIPO Patent – WO201505621A63 – 2015

US Patent –  10,709,655 B2 – 2020

tieteellisiä julkaisuja:

K18Hair-tuotteet ja palvelut kampaamoosi!

K18Hair-tuotteet ja palvelut kampaamoosi!

Onko sinulla kampaamo ja haluat tulla asiakkaaksemme?
Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä pian.

010 574 2700

avoinna ma-pe 8:00 – 16:00

Ammattilaisten verkkokauppa www.frameda.fi

Sähköposti info@frameda.fi

Shopping cart close