Maksuton toimitus yli 50€ tilauksille!

Menu Sulje
Sulje

Palautusohjeet

Verkkokaupassamme on 14 päivän palautusoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa verkkokaupasta tilaamasi tuote viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Jos peruuttamisajan viimeinen päivä on lauantai tai pyhäpäivä, peruuttamisilmoituksen voi tehdä vielä ensimmäisenä arkipäivänä. Tuote on palautettava viipymättä, viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Käyttäessäsi 14 päivän palautusoikeutta, vastaat palautuksesta aiheutuvista postituskuluista.

Palautus on lähetettävä K18Hair Finland / Frameda Oy:lle asiakaspalautuksena ja siitä on ilmoitettava etukäteen alla olevalla palautuslomakkeella tai sähköpostitse asiakaspalvelu@k18hair.fi. Palautusilmoituksen jätettyäsi saat palautuskoodin, jonka avulla voit tehdä asiakaspalautuksen Matkahuollon palvelupisteissä (ei automaateista). Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole ilmoitus. Lisätietoja Matkahuollon asiakaspalautuksista ja lähimmän palvelupisteen löydät osoitteesta www.matkahuolto.fi/paketit/palauta-paketti. Emme vastaanota postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Palautettava tuote ja myyntipakkaus on pakattava huolellisesti esim. laatikkoon, jossa lähetys sinulle saapui. Voit myös käyttää muuta kuljetuksen kestävää pahvilaatikkoa tai pakkausta. Laita paketin mukaan nimesi ja tilausnumerosi. Säilytä palautuskuitti 3 kuukauden ajan palautuksesta.

Frameda Oy hyvittää palautettujen tuotteiden arvon 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun verkkokauppa on vastaanottanut tuotepalautuksen ja todennut palautetun tuotteen olevan myyntikuntoinen. Tuotteen pakkauksen ja tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen sekä tuotteessa tai pakkauksessa olevan sinetin tulee olla ehjä ja koskematon. Peruuttamisoikeutta ei ole silloin, jos sinetti poistettu ja tuotetta on käytetty.

Palautettavasta maksusta vähennetään asiakaspalautuksen lähetyskulut (6,90€). Palautettava maksu suoritetaan samalla maksutavalla, jota tilauksella on käytetty. Osapalautuksissa lähetetään uusi lasku. Jos alkuperäisen tilauksen alennukseen oikeuttava tilaussumma jää tuotepalautuksen jälkeen pienemmäksi kuin alennukseen oikeuttava summa, oikeutta alennukseen ei enää palautuksen jälkeen ole. Palautuksen koskiessa tuotetta, jonka mukana on tullut ilmainen kylkiäinen, vähennetään tilaajan palautussummasta alun perin saadun edun arvo.

Noutamattomat tilaukset

Muista hakea tilauksesi säilytysajan puitteissa! Noutamattomasta tilauksesta veloitamme automaattisesti 16,90€ toimitus- ja käsittelykuluja maksun palautuksen yhteydessä. Ongelmatilanteissa ota viipymättä yhteys asiakaspalveluumme. Huomioithan, että noutamaton tilaus ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus. Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, sinun tulee noutaa pakettisi ja palauttaa se, sekä tehdä palautusilmoitus tämän sivun lomakkeella.

Virheelliset toimitukset ja reklamaatiot

Vastaanotettuasi toimituksen, sinun tulee tarkastaa, että toimitus on sisältänyt tilaamasi tuotteet ja että ne ovat virheettömiä. Jos havaitset virheen tilauksessa tai tuotteessa, ilmoita siitä viipymättä Frameda Oy k18hair.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun.

Palautuslomake

Shopping cart close