Maksuton toimitus yli 50€ tilauksille!

Menu Sulje
Sulje

FAQ - usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastauksia yleisimpiin K18-tuotteita koskeviin kysymyksiin. Jos sinulla on kysymyksiä, joihin et löydä vastausta täällä, ota yhteyttä chatissa tai sähköpostitse asiakaspalvelu@k18hair.fi.

K18PEPTIDE™ -peptidi ja K18 molekyylikorjaushoito

K18PEPTIDE™ -peptidi

K18PEPTIDE™ on biomimeettinen peptidi, joka jäljittelee hiusten luonnollista rakennetta ja muuntuu osaksi hiusten luonnollista rakennusainetta. Se yhdistää vaurioituneet ja katkenneet keratiiniketjut sekä toisistaan irronneet rikkisidosten päät, hiuksista tulee taas vahvat ja joustavat.
K18Hair Mist ja Mask + Oil + shampoot sisältävät K18PEPTIDE™ -peptidin. Mistissä, maskissa ja öljyssä peptidi toimii kuitukerroksessa ja korjaa hiusten vaurioita. PEPTIDE PREP™ -shampoissa peptidi toimii kuin suojakilpi suomu- eli pintakerroksessa. Tämä suojaa hiuksia mahdolliselta proteiinien menetykseltä hiustenpesussa.
Biomimetiikka tarkoittaa “luonnosta oppimista ja luonnon matkimista”. Jäljittelemällä keratiiniproteiinien luonnollista molekyylirakennetta, K18PEPTIDE™ toimii kuin täydellinen palapelin pala, joka yhdistää katkenneet keratiiniketjut ja tekee hiukset taas vahvat ja joustavat.
Ei ole. Sen sijaan, että se palauttaisi väliaikaisesti vain yhden tyyppiset sidokset, K18:n biomimeettinen peptidi jäljittelee keratiinin molekyylirakennetta, korjaa rikkoutuneet polypeptidiketjut vahvistaen keratiiniketjun rakenteen sekä pysty- että pituussuunnassa. K18 peptidi on uutta teknologiaa ja huomattavasti tehokkaampi kuin bond builderit.
Tuotteet eivät ole kokonaan luomua, sillä tuotteet sisältävät luonnosta peräisin olevia ainesosia, sekä synteettisiä ainesosia. Näin on saatu luotua turvalliset ja tehokkaat tuotteet, jotka vievät peptidit sinne, minne niiden täytyy mennä. Tuotteet ovat vegaanisia, eläinkokeettomia, helppokäyttöisiä, turvallisia ja tehokkaita korjaamaan hiusten vauriot.

K18Hair molekyylikorjaushoito

K18Hair molekyylikorjaushoito on eksklusiivinen kampaamopalvelu, joka tehdään kampaamossa K18Hair PRO Mistillä ja K18Hair PRO Maskilla. Molemmat tuotteet sisältävät K18 peptidin. K18Hair PRO Mistiä käytetään ennen kemiallista käsittelyä ehkäisemään käsittelyn aikana mahdollisesti syntyviä vaurioita ja K18Hair PRO Maskia käsittelyn jälkeen korjaamaan kemiallisen käsittelyn aikana mahdollisesti syntyneitä vaurioita. Molekyylikorjaushoito voidaan tehdä myös yksinään ilman kemiallista käsittelyä vahvistamaan ja tuomaan elastisuutta hiuksiin.
Käyttämällä K18Hair Mistiä ja Maskia yhdessä saavutat maksimaalisen hiusten rakennevauriokorjauksen. K18PEPTIDE™ korjaa hiusten rakennevauriot vain 4 minuutissa jälleenrakentamalla hiuksien pysty- ja poikittaisrakenteesta vastaavat keratiini- ja polypeptidiketjut saavuttaen kokonaisvaltaisen hiuksien rakennekorjauksen.
K18Hair sopii kaikille hiustyypeille sekä käytettäväksi kaikissa kampaamopalveluissa ja hiustenhoitorutiineissa.
On suositeltavaa tehdä K18Hair molekyylikorjaushoito jokaisella kampaamokäynnillä. Näin vahvistetaan hiusten rakennetta ehkäisemällä ja korjaamalla kemiallisten käsittelyiden aiheuttamia hiusten vaurioita.

K18Hair Chelating -metallienpoistohoito

Hiuksissasi saattaa olla metallikertymiä, mikäli tunnistat jonkin seuraavista tunnusmerkeistä: Hiustesi sävy on samea, epätasainen tai jopa vihertävä, hiuksesi ovat kiillottomat, katkeilevat tai kuivan tuntuiset ja vaikeasti käsiteltävät. Metallien tehokkaalla puhdistamisella saadaan palautettua hiukset jälleen kirkkaiksi ja pehmeiksi sekä vähennetään riskiä hiusten katkeiluun. Puhtaalla pohjalla myös K18Hair molekyylikorjauksesta saadaan maksimaaliset tulokset!

K18Hair Chelating -metallienpoistohoito puhdistaa hiukset metalli- ja mineraalikertymistä ehkäisten mahdollista hiusten katkeilua mm. värjäysten aikana. Tämän demineralisoivan metallienpoiston on kliinisesti todistettu vähentävän seitsemää yleisintä hiusten metallia ja mineraalia: kalsium, magnesium, kupari, sinkki, nikkeli, kadmium ja lyijy. Metallienpoistohoito kirkastaa metallien samentaman hiusvärin ja palauttaa hiusten luonnollisen kimmoisuuden sekä pehmeyden.
K18Hair chelating -metallienpoistohoito hyödyttää erityisesti silloin, kun hiukset vaikuttavat elottomilta, metallista värjäytyneiltä, karkeilta tai vaurioituneilta. Muita merkkejä ovat esimerkiksi, kun uimahallissa tai merivedessä uinnin jälkeen hiusten väri muuttuu.
On hyvin todennäköistä, että hiuksissa on jonkin verran mineraali- ja metallikertymiä riippumatta hiuksiesi kunnosta, veden laadusta tai elämäntavoista. K18hair Chelating -metallienpoistohoito on suositeltavaa tehdä aina ennen kampaamopalveluita. Ennen vaalennus- ja värikäsittelyitä tehtävällä hoidolla varmistetaan tasainen lopputulos sekä kaunis ja eloisa hiusväri. Hiusten leikkauksen ja muotoilun yhteydessä tehty hoito mahdollistaa hoito- ja muotoilutuotteiden paremman toimivuuden, sillä en toimivat parhaiten, kun pohja on puhdas. Ennen K18Hair molekyylikorjaushoitoa käytettynä K18Hair chelating -metallienpoistohoito maksimoi tehohoitojen vaikutuksen.

K18 PEPTIDE PREP™ detox-shampoo

Hiusten hyvinvointi alkaa puhtaista hiuksista ja hiuspohjasta. Puhtaalla pohjalla hiusväristä tulee kirkkaampi, K18-hoidot ja muotoilutuotteet toimivat paremmin.

Shampoo ovat mikroannostettu K18PEPTIDE™ -peptidillä, mikä suojaa hiuksia proteiinien häviämiseltä hiustenpesun aikana, hiukset jäävät pehmeiksi, vahvoiksi, elinvoimaisiksi ja puhtaiksi.

Kyllä, koska DAMAGE SHIELD pH protective -shampoo on päivittäiseen käyttöön ja PEPTIDE PREPTM detox-shampoo sopii syväpuhdistukseen tarvittaessa.

Shampoiden mikroannostettu K18PEPTIDE™ -peptidi suojaa hiuksia proteiinien häviämiseltä hiusten pesun aikana. K18Hair Mask taas korjaa tehokkaasti hiusten vaalennuksen + värjäyksen, kemiallisten käsittelyiden ja lämpökäsittelyiden aiheuttamat vauriot. Parhaan tuloksen saamiseksi, käytä PEPTIDE PREP™ Detox-shampoota valmistelemaan hiukset ennen K18Hair Mask:in käyttöä.

Detox-shampoossa on raikas sitrusmainen tuoksu.

Käytä detox-shampoota syväpuhdistamaan epäpuhtaudet hiuksista ja hiuspohjasta, erityisesti ennen K18Hair -hoitoja, väri- ja kemiallisia käsittelyjä ja muotoilutuotteita. Käytä pH protective -shampoota päivittäisenä puhdistusaineena saadaksesi sileät hiukset.

Kyllä, detox-shampoo on suunniteltu harvemmin käytettäväksi, hiusten syväpuhdistamiseen. Vaihda päivittäiseen shampooseen tai DAMAGE SHIELD pH protective -shampooseen tarpeen mukaan poistaaksesi kevyempiä kertymiä. K18 pH protective -shampoota voi käyttää päivittäin.

K18PEPTIDE™ suojaa hiuksia hiustenpesun aikana tapahtuvalta proteiinien häviämiseltä ja tekee hiukset silkkisiksi, vahvoiksi, elinvoimaisiksi ja puhtaiksi.
Aloita pienellä määrällä ja lisää hiustesi paksuuden ja pituuden mukaan.
Hiusväriä suojaava ja kirkastava syväpuhdistava shampoo, jossa on ihonhoitotuotteiden inspiroimia ainesosia ja se on mikroannostettu patentoidulla K18PEPTIDE™:llä. Shampoo ravitsee hiuksia ja poistaa samalla tuote- ja likakertymät sekä metallit hiuksista. Hiuksista ja hiuspohjasta tulee taas puhtaat.
Hellävarainen detox-shampoo syväpuhdistaa tukkeutuneet hiustupet ja poistaa lian, öljyt, metallit ja 99 % tuotekertymistä, 95 % talista sekä 76 % kuparista jo ensimmäisen pesun jälkeen*.
*tulokset havaittiin vaalennetuissa hiuksissa 1 pesun jälkeen detox-shampoolla
Käytä detox-shampoota tarvittaessa hiusten syväpuhdistamiseen. Täydellinen luomaan puhtaat hiukset ja hiuspohjan ennen K18Hair -hoitoja, hiustenleikkauksia ja muotoilua.
Tarkasti harkittu koostumus (vain 18 ainesosaa), jotka perustuvat ihonhoitotuotteista saatuun inspiraatioon – ilman täyteaineita – puhdistaa tehokkaasti, hoitaa ja suojaa samalla hiusväriä haalistumiselta.
Detox-shampoon sisältämä aktiivihiili imee epäpuhtaudet, ylimääräiset öljyt ja lian hiuksista ja hiuspohjasta. Salisyylihappo poistaa talin hiustupista, säilyttäen samalla hiusten luonnollisen kosteus- ja lipiditasapainon.
Shampoo puhdistaa tukkeutuneet hiustupet, lian, öljyt, metallit ja tuotekertymät, ei jätä kertymiä hiuksiin (ei täyteaineita). Kuluttajatutkimuksessa 90 %* sanoi, että hiukset tuntuvat puhtailta tuntumatta kuivilta. *tulokset havaittiin 38 ihmisellä 10 päivän käytön jälkeen.
Vaihda tavallinen shampoosi tähän syväpuhdistavaan shampooseen 1 x viikossa tai tarpeen mukaan.
– Hiero hiuksiin + hiuspohjaan
– Huuhtele huolellisesti
– Toista tarvittaessa.
Water (Aqua) (Eau), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Salicylic Acid, Charcoal Powder, sh-Oligopeptide-78, Panthenol, Glycerin, Sodium Phytate, GuarHydroxypropyltrimonium Chloride, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Citric Acid, Potassium Hydroxide, Sodium Hydroxide, Fragrance (Parfum), Benzyl Salicylate, Limonene.
Ei! PEPTIDE PREP™ -shampoot eivät haalista hiusväriä. Tämä tarkoin valittu detox-shampoon koostumus on suunniteltu puhdistamaan hiukset tehokkaasti, mutta niin, ettei hiusväri haalistu.

K18 DAMAGE SHIELD pH protective shampoo & hoitoaine

pH protective shampoo

Hiuspohjan mikrobiomia tasapainottava shampoo on mikroannostettu K18PEPTIDE™:llä. Shampoo puhdistaa hiukset ja hiuspohjan kuivattamatta tai vaurioittamatta hiuksia. Hiukset jäävät vahvoiksi, elinvoimaisiksi ja puhtaiksi. Tehokas, mutta hellävarainen shampoo, joka optimoi hiusten ja hispohjan pH-arvon. Sopii päivittäiseen käyttöön.
Tehokkaat, mutta hellävaraiset pesevät ainesosat puhdistavat lian ja öljyn, hiukset jäävät ravituiksi ja helposti hallittaviksi.
Sopii päivittäiseen käyttöön. Täydellinen, mikäli hiukset tarvitsee pestä monta kertaa tai hiuksissa on vähemmän epäpuhtauksia.
Microbiome -sertifioitu mikrobiomiystävällinen koostumus poistaa lian + öljyn häiritsemättä hiuspohjan luonnollista tasapainoa.
Kasviperäiset pinta-aktiiviset aineet vaahtoavat ja puhdistavat hiukset tehokkaasti ilman, että ne vaurioittavat hiuksia tai jättävät kertymiä hiuksiin tai hiuspohjaan.
– Sopii päivittäiseen käyttöön.
– Hiero hiuksiin ja erityisesti hiuspohjaan.
– Huuhtele huolellisesti.
– Toista tarvittaessa.
Water (Aqua) (Eau), Isopropyl Palmitate, Stearyl Alcohol, Propanediol, Isopentyldiol, Behentrimonium Chloride, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, sh-Oligopeptide-78, Alteromonas Ferment Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Phospholipids, Jojoba Esters, Calcium Gluconate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ceramide NP, Phytosteryl/Isostearyl/Cetyl/Stearyl/Behenyl Dimer Dilinoleate, Polyquaternium-16, Stearalkonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Butylene Glycol, Gluconolactone, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Fragrance (Parfum), Hydroxycitronellal.

pH protective conditioner -hoitoaine

DAMAGE SHIELD hoitoaine suojaa hiuksia päivittäisiltä vaurioilta ja auttaa niitä pysymään hyvinvoivina, pehmeinä ja kiiltävinä. Suojaa hiuksia UV-säteiltä, mekaaniselta rasitukselta sekä ympäristötekijöiltä jopa kolmen päivän ajan. Bioteknisesti tuotettu polysakkaridi toimii biomimeettisenä suojana saasteita ja ympäristötekijöitä vastaan. Vahvistava keramidiyhdiste sulkee vaurioituneet kohdat suomukerroksessa sekä tasoittaa ja suojaa hiuksia lisävaurioilta. K18PEPTIDE™ palauttaa pesun aikana menetettyä proteiinia. E-vitamiini estää värin haalistumista ja hiuksien katkeilua.
Maski ja hoitoaine ovat kahteen eri käyttötarkoitukseen. K18 mask korjaa hiuksiin jo syntyneet vauriot, kun taas K18 hoitoaine suojaa hiuksia vaurioilta kolmen päivän ajan. Sekä hoitoaine että naamio sisältävät K18PEPTIDE™ -peptidin. Naamiossa peptidi on tiivistetyssä muodossa ja se korjaa hiusten vaurioita. Hoitoaineessa K18PEPTIDE™ korvaa pesussa menetetyn proteiinin ja vahvistaa hiusta.
Ei, DAMAGE SHIELD hoitoainetta käytetään maskin jälkeen. K18PEPTIDE™ ei pääse hiukseen, jos hoitoainetta on käytetty.
Kyllä, voit laittaa maskin, odottaa 4 minuuttia ja sen jälkeen lisätä K18 hoitoaineen.
K18 hoitoaine on tiivistettyä, joten pieni määrä riittää. Saadaksesi parhaat tulokset K18 hoitoaine on hyvä levittää pituuksista latvoihin. Anna vaikuttaa 1–3 minuuttia, huuhtele. Molekyylikorjaushoiton yhteydessä levitä DAMAGE SHIELD hoitoaine vasta K18 maskin vaikutettua neljä minuuttia. Näin saat erityisen pehmeät ja helposti selvitettävät hiukset.
Ei, sinun ei tarvitse lisätä hoitoainetta, sillä tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että hoitoaineen tarjoama UV-suoja kestää jopa kolmen päivän ajan.

Water (Aqua) (Eau), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, sh-Oligopeptide-78, Panthenol, Glycerin, Sodium Phytate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium 2-Sulfolaurate, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Benzoic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Fragrance (Parfum), Limonene.

K18Hair Leave-in Molecular Repair Mask

Biotekniikkaan perustuva hiuksiin jätettävä tehohoito, joka korjaa hiusten vauriot 4 minuutissa. Korjaa biomimeettisesti K18PEPTIDE™ -peptidin avulla vaalennusten, hiusten värjäysten, kemiallisten käsittelyiden ja lämmön aiheuttamat vauriot hiuksissa. Maskin pH-arvo on 5,0–6,0, tämä auttaa sulkemaan hiusten suomu- eli pintakerroksen ja näin K18PEPTIDE™ jää hiusten sisään ja tekee hiuksista taas vahvat, pehmeät, silkkiset ja kimmoisat. Hoitovaikutus tehostuu, kun tuotetta käytetään säännöllisesti.
Käsittelemme hiuksiamme paljon ja hiukset vaurioituvat käsittelystä, K18 mask korjaa vauriot. Jos olet innokas hiusten lämpömuotoilija tai käyt usein salongissa vaalennus-, väri- tai muissa kemiallisissa käsittelyissä, K18 mask on suunniteltu sinua varten. Vaikka et kemiallisesti käsittelisi hiuksiasi, tarvitset silti K18-tuotteita, sillä pelkästään ulkona liikkuminen ja hiusten altistaminen auringonvalolle tai saasteille voi aiheuttaa kemiallisia reaktioita ja vaurioita hiuksissasi. Ajattele K18 maskia hiustesi monivitamiinina, joka on ensimmäinen askel hiustesi hyvinvointiin.
Hienointa K18 maskissa on, että se toimii hiusten sisimmissä kerroksissa (kuitukerros), siellä kaikkien hiukset ovat identtisiä, joten se uudistaa kaikenlaiset hiustyypit – kyllä, se uudistaa jopa kuivat korkkiruuvikiharat! Se sopii käytettäväksi kaikkien tuotteiden kanssa ja on helppo käyttää.
Ei ole. Sen sijaan, että se palauttaisi väliaikaisesti vain yhden tyyppiset sidokset, K18:n biomimeettinen peptidi jäljittelee keratiinin molekyylirakennetta ja se vahvistaa hiuksia hiuskuidun pituudella JA leveydellä. K18 peptidi on uutta teknologiaa ja huomattavasti tehokkaampi kuin bond builderit.
K18 mask on tehohoito, joka korjaa hiusten vauriot 4 minuutissa. K18 mask eroaa muista tehohoidoista samalla tavalla kuin meikit eroavat ihonhoitotuotteista. Peiteaineet (meikit ja useimmat hiustuotteet) peittävät tilapäisesti ongelman. K18 toimii kuin ihonhoitotuotteissa oleva retinoli, se vaikuttaa syvemmällä tasolla ihossa ja parantaa ihon kuntoa pysyvästi niin, että jatkossa voidaan käyttää vähemmän peiteaineita. Aika siistiä, eikö?
Hiusrutiini näyttää hieman erilaisilta K18 maskin kanssa – käyttäminen on erittäin helppoa!
– Pese hiukset shampoolla. Älä käytä hoitoainetta.
– Pyyhekuivaa hiukset.
– Aloita yhdellä pumppauksella kämmenelle ja lämmitä/hiero se käsiesi välissä.
– Levitä tasaisesti hiusten latvoista tyveen.
– Lisää tarvittaessa, mutta älä ylitä 3 pumppausta.
– Anna vaikuttaa 4 minuuttia ennen kampaamista + muotoilua.
– Tuotetta ei huuhdella pois.

Tiedämme, että olet tottunut käyttämään tehohoitoja reilusti, mutta K18 maskia ei tarvita isoa määrää, se on tehty periaatteella less-is-more – vähemmän on enemmän. Tuote on tiiviste, tämä tarkoittaa sitä, että useimmat ihmiset tarvitsevat maskia vain 10 sentin kolikon tai kahden verran. Aloita 1 ml:lla ja lämmitä sitä käsissäsi, jotta se jakautuu tasaisesti + käytät vähemmän. Lisää 1/2 pumppausta kerrallaan (keskimääräinen käyttö 50 ml pullosta on 2 pumppausta, paksuimmat tai kiharimmat hiukset tarvitsevat enintään 3 pumppausta). 1 ml = 50 ml pullosta 1 pumppaus, 15 ml pullosta 3 pumppausta, 5 ml:n tuubista noin 1 cm pituinen nokare.

Suosittelemme K18Hair maskin käyttöä ensin kuuriluontoisesti 4-6 peräkkäisessä pesussa ja sitten joka kolmannessa tai neljännessä pesussa tarpeen mukaan, aina kun hiukset tarvitsevat lisää vahvistusta, pehmeyttä ja kimmoisuutta. Tehokuurin, 4-6 käyttöä, voi aloittaa aina tarvittaessa uudelleen. 

K18 maskia on turvallista käyttää jokaisen hiustenpesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin. K18 mask on progressiivinen hoito, joten hiustesi kunto paranee jokaisella käyttökerralla.

Et, K18 mask on tarkoitettu käytettäväksi vain pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin.

Hoitoaine jättää hiusten pinnalle kalvon, joka estää peptidiä tunkeutumasta tehokkaasti hiusten sisimpiin kerroksiin (kuitukerrokseen). Kun 4 minuutin vaikutusaika on ohi, voit käyttää hoitoainetta, jätettävää hoitoainetta tai mitä tahansa muotoilutuotetta.

Ajattele K18 maskia tiivistettynä tehohoitoaineena. Se palauttaa hiusten vahvuuden + kimmoisuuden hiusten sisimmissä kerroksissa (kuitukerros), kun taas perinteiset hoitoaineet hoitavat hiusten ulkopinnan. K18 maskin 4 min vaikutusajan jälkeen voit lisätä jätettävän hoitoaineen halutessasi.  

Useimmat näkevät tulokset 2-3 käytön jälkeen. Mitä vaurioituneemmat hiukset ovat, sitä suuremmat tulokset. Tulokset voivat siis vaihdella hiustyypin ja vaurioiden asteesta riippuen.

Hiuksissasi saattaa olla tuote-, tali-, saaste, metalli- tai mineraalikertymiä, jotka estävät biomimeettistä peptidä tunkeutumasta hiuksiin. Kokeile K18 detox-shampoota ja ÄLÄ käytä hoitoainetta. Detox syväpuhdistava shampoo poistaa epäpuhtaudet hiuksista ja aukaisee peptidille pääsyn hiusten kuitukerrokseen. Lämmitä tuotetta käsissäsi, jotta se jakautuu tasaisesti + käytät vähemmän. Anna vaikuttaa 4 minuuttia, jotta K18PEPTIDE™ imeytyy, muotoile hiukset tavalliseen tapaan vaikutusajan jälkeen.

Vesi turvottaa hiusten ulkokerrosta ja tämä mahdollistaa biomimeettiselle peptidille pääsyn hiusten sisään, eli kuitukerrokseen. Jos pintakerros ei ole auki, tuote jää hiusten pinnalle, mikä antaa vain pinnallista korjausta. Mikäli hiukset ovat liian kosteat (ei pyyhekuivattu) ja kuitukerroksessa on liikaa vettä, K18Peptide ei pysty toimimaan optimaalisella tavalla. Levittämällä tuotteen kosteisiin pyyhekuiviin hiuksiin voit käyttää tuotetta vähemmän ja saat samalla parhaat lopputulokset.
Suosittelemme, että käytät K18 maskia ennen muotoilutuotteiden käyttöä, jotta se pääsee tunkeutumaan hiuksiin ilman, että mitään on tiellä. Käytä muotoilutuotteita 4 minuutin vaikutusajan jälkeen.
Haluamme taata K18PEPTIDE™:lle estottoman pääsyn hiusten sisälle, ilman että muut tuotteet tukkii peptidin pääsyn kuitukerrokseen. 4 minuutin vaikutusajan jälkeen voit käyttää viimeistely- tai hoitotuotteita.
Mikä tahansa kerrostuma, olipa kyseessä tuotteiden-, talin- öljyn-, mineraali- ja metallikerrostumat hiuksissa, nämä voivat estää biomimeettistä peptidiä pääsemästä hiusten kuitukerrokseen. Suosittelemme detox-syväpuhdistavaa shampoota ennen ensimmäistä K18 maskin käyttökertaa, tai jos hiuksissa on paljon tuotejäämiä.
K18PEPTIDE™ toimii kuin palapelin puuttuva pala, se yhdistää katkenneet polypeptidiketjut (keratiiniketjut), tämä tekee hiuksista taas vahvat ja kimmoisat. K18 jäljittelee hiusten luonnollisia keratiinia, se antaa luonnollisen ja pysyvän lopputuloksen + hiusten kunto paranee jokaisella käyttökerralla.
Koska uusia vaurioita tulee koko ajan, tulee myös K18 maskia käyttää jatkuvasti.
Koska K18PEPTIDE™ toimii hiusten kuitukerroksessa, tuote ei jää hiusten pintakerrokseen kuten perinteiset muotoilutuotteet. Hiuksista tulee sileät, mutta ilmavat. Jos hiuksesi tuntuvat kuitenkin raskailta, käytä K18 maskia vähemmän.
K18 mask ei ole proteiinihoito, vaan biomimeettinen peptidimme jäljittelee luonnollisen keratiinin aminohapposekvenssejä ja rakentaa uudelleen kemiallisten käsittelyiden, väri- ja lämpövaurioiden rikkomat sidokset. Jos sinulla on kuivat ja hauraat hiukset, kokeile K18 detox-shampoota epäpuhtauksien poistamiseksi.
K18Hair Mask sisältää pienen määrän vehnäproteiinia. Keskustele lääkärisi kanssa ennen K18Hair Maskin käyttöä, jos sinulla on vehnäallergia ja suorita allergiatesti ennen käyttöä.
Vaikka K18Hair -tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, parabeeneja, ftalaatteja, silikoneja, keinotekoisia väriaineita, natriumkloridia ja on vegaaninen ja eläinkokeeton, suosittelemme raskaana olevia asiakkaita keskustelemaan lääkärin kanssa ennen K18Hair -tuotteiden käyttöä, samoin, jos asiakkailla on huolia allergioista. Toimitamme mielellämme käyttöturvallisuustiedotteet.
Haluamme pitää koostumuksemme minimaalisena, käyttämällä vain pakollisia ainesosia, joita tarvitaan peptidin viemiseksi kuitukerrokseen. Ainutlaatuinen kolmen alkoholin yhdistelmä avaa hiusten pintakerroksen, jotta K18Hair K18PEPTIDE™ -peptidi voi tunkeutua kuitukerrokseen ja korjata vaurioituneet polypeptidiketjut (keratiiniketjut). Alkoholia siis tarvitaan avaamaan pääsy kuitukerrokseen, että saavutetaan parhaat lopputulokset.
Ei, K18Hair Mask ei suojaa lämmöltä tai UV-säteiltä, ​​mutta sen on kliinisesti todistettu korjaavan lämpömuotoilun aiheuttamia vaurioita.
Kevyt kukkainen tuoksu, joka sisältää jasmiinin ja pionin vivahteita.
Water (Aqua) (Eau), Alcohol Denat., Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Polysorbate 20,sh-Oligopeptide-78 (K18PEPTIDE™), Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Isopropyl Alcohol, Tocopherol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Geraniol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol.

K18Hair Molecular Repair Hair Oil -hiusöljy

Bioteknologinen K18Hair molecular repair hair oil -hiusöljy tekee hiuksista välittömästi ja pitkäkestoisesti sileät, pehmeät ja kauniin kiiltävät. Silikoniton öljy targetoi hiusten pörrööntymistä aiheuttavia tekijöitä kolmella eri tavalla. Patentoitu K18Peptide™ korjaa hiusten pörrööntymisen aiheuttavat vauriot pintaa syvemmältä korjaamalla hiuksen rakenteessa olevat rikkoutuneet polypeptidiketjut. Luonnolliset öljyt ylläpitävät hiusten kosteustasapainoa ja palauttavat niiden hydrofobisen suojan, joka yleensä vaurioituneissa hiuksissa on madaltunut. Lisäksi hiusöljyn sisältämä tehokas lämpösuoja estää lämpömuotoilusta aiheutuvia vaurioita. Molecular repair hair oil sopii kaikille hiuslaaduille ja jättää hiukset ilmaviksi.
Kyllä, öljy ehkäisee myös ilmankosteudesta aiheutuvaa pörröisyyttä. Sen on kliinisesti todistettu muodostavan 24 tunnin suoja hiusten pörrööntymistä vastaan* 80% suhteellisessa ilmankosteudessa. Vaurioitunut hius menettää luonnollisen hydrofobisen suojansa. Molecular repair oil -öljyn sisältämät luonnolliset öljyt vahvistavat sen uudelleen vieden pois pörröisyyden. Patentoitu K18PEPTIDE™ korjaa hiuksen rakenteen vaurioita, jotka aiheuttavat hiusten pörrööntymistä.
*Tulokset mitattu kiharassa, pörröisessä hiuksessa 24 tunnin jälkeen 80% suhteellisessa ilmankosteudessa yhden öljyn käyttökerran jälkeen kosteisiin tai kuiviin hiuksiin.
Kyllä, öljy suojaa lämmöltä 232°C saakka.
Auringonkukkaöljyä, hemiskvalaania ja skvalaania, jotka yhdessä vahvistavat hiuksen luonnollisen hydrofobisen suojan sekä vähentävät välittömästi pörrööntymistä ja antavat kauniin kiillon. Avokadoöljyllä on korkea savupiste ja se auttaa muodostamaan 232°C lämpösuojan.
Kyllä, hiusöljy sisältää patentoidun K18PEPTIDE™ -peptidin.
Kyllä, voit käyttää öljyä pyyhekuiviin hiuksiin ennen muotoilua ja kuiviin hiuksiin viimeistelytuotteena.
Ei, tämä öljy sopii kaikille hiuslaaduille – ei ainoastaan pörröisille hiuksille.
Kyllä, suosittelemme odottamaan 4 minuuttia ennen muiden tuotteiden levitystä.
Kyllä, öljyä voi käyttää pidennyshiuksiin. Vältä öljyn levittämistä kiinnityskohtaan.
Öljy on tarkoitettu viimeistelemään kotona tehtävä K18Hair Mask -tehohoito tai kampaamossa suoritettava molekyylikorjaushoito. Öljy on tarkoitettu silottamaan ja muotoilemaan hiukset K18Hair Maskin käytön jälkeen. Sitä voidaan käyttää kosteisiin ja/tai kuiviin hiuksiin.
Molemmat tuotteet sisältävät patentoidun K18PEPTIDE-peptidin ja käyttäessäsi niitä yhdessä saat parhaan mahdollisen hiuksen rakennetta korjaavan lopputuloksen. Öljy myös silottaa hiukset, ehkäisee niiden pörröytymisen, antaa tehokkaan lämpösuojan ja toimii muotoilutuotteena. Voit levittää öljyn maskin päälle 4 minuutin vaikutusajan jälkeen.

Ei, K18Hair Mask ei estä K18Hair hiusöljyn imeytymistä. Maskin koostumus on erittäin tiivis, eikä se sisällä minkäänlaisia täyteaineita, joka estäisi öljyn imeytymisen. Samalla tavalla kuin ihonhoitotuotteita kerrostetaan, öljyä voidaan kerrostaa maskin päälle.

Ei, emme suosittele sekoittamaan K18 Maskia ja öljyä. Parhaan lopputuloksen takaamiseksi levitä ensin K18Mask puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin, odota 4 minuuttia ja levitä 1-3 tippaa öljyä Maskin päälle.
Et, emme suosittele hiusöljyn käyttöä välittömästi Maskin levityksen jälkeen. Levitä K18Hair Mask ja odota 4 minuuttia ennen hiusöljyn levittämistä Maskin päälle.
Kyllä, parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään öljyä K18Hair-hoitokokonaisuuden viimeisenä osana. PEPTIDE PREP™ -tuotekategoriamme tuotteet varmistavat K18Peptidille optimaalisen toimintaympäristön. Ne puhdistavat tehokkaasti, mutta hellävaraisesti kaikki kertymät ja epäpuhtaudet hiuksista.
Molekyylikorjaustuotteillamme korjaat hiuksen rakenteen ennen ja jälkeen kemiallisen käsittelyn. Öljy tekee asiakkaasi hiuksista sileät ja kauniin kiiltävät sekä antaa niille tehokkaan suojan tulevia vaurioita vastaan. K18Hair kotihoitotuotteilla asiakkaasi pitää huolta hiusten kunnosta käyntien välissä.
Kyllä, Molecular Repair Hair Oil -hiusöljyä voi käyttää päivittäin.
K18Hair hiusöljyn koostumus on painoton, eikä se kerry hiuksiin. K18PEPTIDE™ korjaa hiuksen rakennetta sisältä päin samalla kun luonnolliset öljyt toimivat hiuksen pintakerroksessa. Hiukset jäävät ilmaviksi ja kevyiksi.
Huom. Öljy on koostumukseltaan erittäin tiivistä ja riittoisaa. Levitä 1-3 tippaa pituuksista latvoihin.
Kyllä, Molecular Repair Hair Oil -hiusöljy on vegaaninen.
Raikas ja erittäin kevyt kukkaistuoksu.
Ei, koostumus sisältää alkoholia. Alkoholi tuotteessa optimoi ympäristön K18PEPTIDE™-peptidille, jotta se pääsee korjaamaan vaurioituneet polypeptidiketjut hiuksen rakenteessa.
Kyllä, Molecular Repair Hair Oil -hiusöljy on silikoniton.
Kyllä, öljy on gluteeniton.
Ei, öljy ei sisällä sulfaatteja, parabeeneja tai ftalaatteja.
Caprylyl Caprylate/Caprate, Squalane, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil, C13-15 Alkane, Undecane, Benzyl Alcohol, Tridecane, Castor Isostearate Succinate, Propanediol, sh-Oligopeptide-78, Fragrance (Parfum), Tocopherol, Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.
Shopping cart close